top of page

Sat, Mar 16

|

Lille (Poederlee)

Lente Moon Lodge (BE)

Wassende Maan & Lente Equinox: Levenspad Verlicht: Initiatieprocessen met de Helende Kracht van de Oermoeder Wakker Worden voor onze Verslaving aan het Patriachaal systeem

Lente Moon Lodge (BE)
Lente Moon Lodge (BE)

Time & Location

Mar 16, 2024, 2:00 PM – 6:00 PM GMT+1

Lille (Poederlee), Baan 44, 2275 Lille, Belgium

About the Event

Wassende maan & Lente Equinox:

Levenspad Verlicht: Initiatieprocessen met de Helende Kracht van de Oermoeder

Initiatie-processen zijn de diepgaande drempels die we allemaal oversteken op onze levensreis. Ze vormen de cruciale overgangsmomenten waarin we onszelf herontdekken, groeien en transformeren. Van geboorte tot dood, van liefde tot verlies, deze rituelen des levens markeren ons als spirituele wezens op een eindeloze queeste naar begrip en wijsheid. 

De fase van de wassende maan en de lente-equinox zijn ideale momenten om overgangsmomenten te vieren. De wassende maan vertegenwoordigt groei en een nieuw begin, en we kunnen deze energie inzetten om transities te omarmen en met vertrouwen nieuwe fases in ons leven in te gaan. Op dezelfde manier symboliseert de lente-equinox vernieuwing en wedergeboorte, in lijn met de transformerende aard van overgangsmomenten. 

Zo legt de cyclische aard van zowel de wassende maan als de lente-equinox een verband tussen de ritmes van de natuur en het menselijk bestaan. Welkom in de diepgewortelde reis van initiatie.

"The promise of new beginnings"

Wakker Worden voor onze Verslaving aan het Patriachaal systeem.

Net zoals de wassende maan en de lente-quinox wedergeboorte en een nieuw begin symboliseren, zo ook worden wij wakker en  krijgen inzicht in de wetmatigheden van deze tijd en het systeem waar wij in leven. We duiken diep in de dynamiek van onze tijd en verkennen waarom het zo cruciaal is om inzicht te krijgen in deze complexe structuren.

We werpen een kritische blik op het patriarchale systeem. Wat houdt ons gevangen, waar zitten blinde vlekken? Welke rol spelen we bij het in stand houden ervan, en waar missen we wellicht de nuances? Samen onderzoeken we de gevolgen van onze verslaving aan dit systeem op micro, macro en meso niveau. We verkennen ook de tegengestelde kracht (feminiene) die kan bijdragen aan het herstellen van evenwicht.

Waarom is het van essentieel belang dat vrouwen deze ontdekkingstocht aangaan, zowel individueel als samen? Laten we de krachten bundelen. Samen hebben we de macht om de balans te herstellen en een betere toekomst te creëren.

"We are the ones we have been waiting for".

---

Koffie, thee, water en koekjes zijn voorzien, alsook pen en papier.

De Moon Lodge gaat door bij een minimum van 5 inschrijvingen (ingeschreven 1 week vòòr de geplande datum). Plaatsen zijn beperkt: het maximum aantal deelnemers is 20.

Disclaimer: De inhoud en structuur van de workshop zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen. We behouden ons het recht voor om aanpassingen door te voeren om de kwaliteit en relevantie van de ervaring te optimaliseren. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van eventuele veranderingen en kunnen rekenen op een boeiende en waardevolle workshopervaring. Dank voor uw begrip.

Schedule


 • 30 minutes

  Deuren open


 • 30 minutes

  Start / Welkom

5 more items available

Tickets

 • Early Bird Lente Moon Lodge

  Sale ends: Dec 16, 12:00 AM GMT+1

  Early Bird korting voor de snelle besllissers!

  €55.00
  +€1.38 service fee
 • Lente Moon Lodge

  Sale ends: Mar 15, 2024, 10:00 PM GMT+1
  €75.00
  +€1.88 service fee

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page