top of page

Sat, Jun 22

|

Lille

Zomer Moon Lodge (BE)

Volle Maan & Zomer Zonnewende Cyclus mapping: vind jouw ‘Super Power Moment’ Stralen, Verbinden & Eigenliefde - VrouwenCrikel

Registration is closed
See other events
Zomer Moon Lodge (BE)
Zomer Moon Lodge (BE)

Time & Location

Jun 22, 2024, 2:00 PM – 6:00 PM GMT+2

Lille, Baan 44, 2275 Lille, Belgium

About the Event

Volle Maan & Zomer Zonnewende:

Cyclus mapping: vind jouw ‘Super Power Moment’

De menstruatiecyclus is nauw verbonden met natuurlijke ritmes zoals de fasen van de maan en de stand van de zon. De ovulatie, die het hoogtepunt van de vrouwelijke vruchtbaarheid vertegenwoordigt, komt overeen met de energie van de volle maan, terwijl de overvloed en vitaliteit tijdens de zomer zonnewende symbool staat voor verhoogde vruchtbaarheid. Net zoals de aarde in deze periode haar energiepiek bereikt, zo ook wij vrouwen tijdens onze cyclus. 

Als we onze menstruatiecyclus ontrafelen, ontsluiten we de deuren naar een dieper begrip van onszelf. In deze zorgvuldig bewaarde kennis van onze innerlijke cycli, ontdekken we een verborgen 'Super Power Moment', een moment waarop onze energie op haar hoogtepunt is en we klaar zijn om de wereld te veroveren. Dit is ons geheime wapen, onze persoonlijke sleutel tot betere gezondheid en succes. Het is de kracht van onze eigen natuur die wacht om ontdekt en omarmd te worden.

Stralen, Verbinden & Eigenliefde - VrouwenCrikel

Vandaag staan we stil bij de fundamenten van een VrouwenCirkel en gaan we actief oefenen en integreren. We benutten de energie van de volle maanfase en de zomerzonnewende om diepe verbindingen te creëren, groei te bevorderen en de kracht van vrouwelijke gemeenschappen te versterken.

Ons doel is om de diepgaande betekenis van deze cirkels zowel in woorden als in gevoel over te brengen en waarom ze van onschatbare waarde zijn voor onze vrouwelijke gezondheid. We zullen ook ontdekken hoe deze cirkels systemisch doorwerken op onze omgeving, gezin en de bredere samenleving.

We willen vrouwen aanmoedigen om hun eigen persoonlijke VrouwenCirkel te creëren, omringd door de vrouwen in hun directe omgeving. Hierbij zullen vrouwen leren hoe ze zichzelf diep kunnen voelen in connectie met andere vrouwen. Deze diepgaande verbinding geeft hen de kans om hun innerlijke zelf op een dieper niveau te verkennen. Het stelt hen in staat om te ontdekken wat echt waar is voor hen, in dit specifieke moment.

Soms kan het verrassend zijn om te beseffen dat zaken waarvan we dachten dat ze waar waren en ons leven hebben beïnvloed, eigenlijk niet in overeenstemming zijn met ons hart of onze vrouwelijke essentie. Deze bewustwording in gang zetten is de start van een krachtig proces van zuivering, op weg naar authenticiteit en waarheid. Het is een opwindende reis om te ontdekken wie je werkelijk bent.

---

Koffie, thee, water en koekjes zijn voorzien, alsook pen en papier.

De Moon Lodge gaat door bij een minimum van 5 inschrijvingen (inschrijvingen 1 week vòòr de geplande datum). HPlaatsen zijn beperkt: het maximum aantal deelnemers is 20.

Disclaimer: De inhoud en structuur van de workshop zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen. We behouden ons het recht voor om aanpassingen door te voeren om de kwaliteit en relevantie van de ervaring te optimaliseren. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van eventuele veranderingen en kunnen rekenen op een boeiende en waardevolle workshopervaring. Dank voor uw begrip.

Schedule


 • 30 minutes

  Deuren open


 • 30 minutes

  Start / Welkom

5 more items available

Tickets

 • Zomer Moon Lodge

  €75.00
  +€1.88 service fee
  Sale ended
 • Early Bird Zomer Moon Lodge

  Early Bird korting voor de snelle besllissers!

  €55.00
  +€1.38 service fee
  Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page