top of page

Sun, Sep 29

|

Teteringen

Herfst Moon Lodge (NL)

Afnemende Maan & Herfst Equinox Pre- en Perinatale Imprints & het Effect op ons Verdere Leven Zelfreflectie & Doorvoelen van onze Emoties

Herfst Moon Lodge (NL)
Herfst Moon Lodge (NL)

Time & Location

Sep 29, 2024, 2:00 PM – 6:00 PM

Teteringen, Hertenroep 6, 4847 DC Teteringen, Netherlands

About the Event

Afnemende Maan & Herfst Equinox:

Pre- en Perinatale Imprints & het Effect op ons Verdere Leven

De afnemende maanfase en de herfstequinox staan in verband met pre- en perinatale inprentingen en ontwikkelingsstadia van de ongeboren baby. De afnemende maan staat voor loslaten en introspectie en weerspiegelt de fysiologische veranderingen in de moeder en foetus tijdens de zwangerschap.

De herfstequinox symboliseert evenwicht en overgang, markeert de groeifasen van de baby en de verschuiving van afhankelijkheid van de moeder naar zelfstandigheid: een bestaan op zichzelf. Deze kennis helpt om de band tussen moeder en kind te begrijpen en helpt ouders om zich tijdens de zwangerschap en daarna met hun kinderen te verbinden. 

Daarnaast herinneren de afnemende maanfase en de herfstequinox ons eraan dat het essentieel is om oude indrukken en patronen los te laten en de vruchten van onze innerlijke groei te oogsten. Dit is een kans om bewust te worden van hoe pre- en perinatale indrukken ons verdere leven beïnvloeden en om de nodige stappen te zetten voor persoonlijke transformatie en balans.

Zelfreflectie & Doorvoelen van onze Emoties

Vandaag draait alles om het krachtig doorvoelen van wat we mogen loslaten. We gaan op een boeiende ontdekkingsreis met diverse methoden, waaronder astraal reizen, persoonlijke reflectie-opdrachten, één-op-één oefeningen en het belang van aarding. We nodigen ondersteunende krachten uit om ons te begeleiden bij het loslaten van wat ons niet langer dient.

Tijdens deze bijzondere dag zullen we leren hoe we een energetische ruimte kunnen zuiveren en de ideale omstandigheden kunnen creëren voor verwerking en transformatie. Het is een kans om diepgaand te begrijpen en te ervaren hoe het loslaten van het oude ons ruimte geeft voor groei en vernieuwing. Doe mee en laat jezelf bevrijden!

---

Koffie, thee, water en koekjes zijn voorzien, alsook pen en papier.

De Moon Lodge gaat door bij een minimum van 5 inschrijvingen (inschrijvingen 1 week vòòr de geplande datum). Het maximum aantal deelnemers is 25.

Schedule


 • 30 minutes

  Deuren open


 • 30 minutes

  Start / Welkom

5 more items available

Tickets

 • Herfst Moon Lodge

  Sale ends: Sep 28, 10:00 PM
  €75.00
  +€1.88 service fee
 • Early Bird Herfst Moon Lodge

  Early Bird korting voor de snelle besllissers!

  €55.00
  +€1.38 service fee
  Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page