top of page

Sun, Dec 01

|

Teteringen

Winter Moon Lodge (NL)

Nieuwe Maan & Winterzonnewende Verkennen van de intergenerationele krachten uit onze moederlijn Nieuwe Cultuur Installeren: Een Duik in het Vergeten Weten van de Vrouwelijke Cultuur

Winter Moon Lodge (NL)
Winter Moon Lodge (NL)

Time & Location

Dec 01, 2024, 2:00 PM – 6:00 PM

Teteringen, Hertenroep 6, 4847 DC Teteringen, Netherlands

About the Event

Nieuwe Maan & Winterzonnewende:

Verkennen van de intergenerationele krachten uit onze moederlijn: Een fascinerende reis

De nieuwe maanfase en de winterzonnewende zijn beide symbolische momenten die worden geassocieerd met vernieuwing, transformatie en wedergeboorte. In veel spirituele en natuurlijke tradities worden deze momenten gevierd en gebruikt als gelegenheden om intenties te zetten, te kijken naar wat er is en te beslissen wat we niet langer willen meenemen en wat we wel willen meenemen. Welke oude patronen we willen loslaten en welke krachten we willen inzetten.

De verkenning van intergenerationele krachten vanuit de moederlijn is een diepgaande reis die inzicht geeft in de voorouderlijke wijsheid en afkomst die door de generaties heen is doorgegeven. Door in onze afkomst te duiken en de eigenschappen, overtuigingen en ervaringen te onderzoeken die generaties lang zijn doorgegeven, krijgen we een dieper begrip van wie we zijn en waarom we ons gedragen zoals we doen. Dit proces stelt ons niet alleen in staat om de positieve aspecten van ons erfgoed te omarmen, maar geeft ons ook de kracht om los te komen van negatieve patronen of beperkingen die we geërfd kunnen hebben.

Door dit onderzoek kunnen we bewust kiezen welke intergenerationele krachten we willen versterken en gebruiken om een betere toekomst te creëren voor onszelf en de generaties na ons. Het is de ultieme daad van empowerment en zelfrealisatie, als we bewust onze eigen verhalen vormgeven terwijl we de rijkdom en complexiteit van onze wortels eren.

Nieuwe Cultuur Installeren: Een Duik in het Vergeten Weten van de Vrouwelijke Cultuur

Vandaag gaan we opnieuw contact maken met ons ‘vergeten weten’ en gaan we graven in het geheugen van de vrouwelijke cultuur. We onderzoeken hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Het belang van dit streven ligt in het feit dat het ons waardevolle hulpmiddelen biedt om door de huidige tijd te navigeren. Door de wijsheid en ervaringen van vrouwen door de geschiedenis heen te omarmen, krijgen we een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen. Dit proces stelt ons in staat om een enorm reservoir aan kennis, inzicht en perspectief aan te boren dat vaak over het hoofd wordt gezien of ondergewaardeerd wordt.

Door opnieuw contact te maken met ons ‘vergeten weten’, ontdekken we een schat aan wijsheid die ons naar een evenwichtiger en harmonieuzer bestaan kan leiden. Door deze inzichten in ons dagelijks leven te integreren, kunnen we een groter gevoel van empathie, compassie en gelijkheid bevorderen. Door vrouwelijke waarden en perspectieven te omarmen, dagen we bovendien bestaande normen uit en creëren we ruimte voor nieuwe mogelijkheden en alternatieve manieren van zijn.

In een tijd die gekenmerkt wordt door snelle veranderingen, onzekerheid en uitdagingen, dient de wijsheid van de vrouwelijke cultuur als leidraad en biedt ons troost, inspiratie en veerkracht. Als we beginnen aan deze reis van het herontdekken en eren van het ‘vergeten weten’, nodigen we uit tot diepgaande transformatie op zowel persoonlijk als collectief niveau. Door middel van reflectie, educatie en actie kunnen we een wereld opbouwen die de diverse bijdragen van vrouwen eert en viert, en daarmee cultiveren we een rechtvaardigere, meer compassievolle en meer inclusieve samenleving voor iedereen. 

Een nieuwe cultuur.

---

Koffie, thee, water en koekjes zijn voorzien, alsook pen en papier.

De Moon Lodge gaat door bij een minimum van 5 inschrijvingen (inschrijvingen 1 week vòòr de geplande datum). Plaatsen zijn beperkt: het maximum aantal deelnemers is 20.

Disclaimer: De inhoud en structuur van de workshop zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen. We behouden ons het recht voor om aanpassingen door te voeren om de kwaliteit en relevantie van de ervaring te optimaliseren. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van eventuele veranderingen en kunnen rekenen op een boeiende en waardevolle workshopervaring. Dank voor uw begrip.

Schedule


 • 30 minutes

  Deuren open


 • 30 minutes

  Start / Welkom

5 more items available

Tickets

 • Early Bird Winter Moon Lodge

  Sale ends: Sep 11, 12:00 AM

  Early Bird korting voor de snelle besllissers!

  €55.00
  +€1.38 service fee
 • Winter Moon Lodge

  Sale ends: Nov 30, 10:00 PM
  €75.00
  +€1.88 service fee

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page